Mango-banaancrumble
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180° C.
Hak de gekonfijte gember fijn.
Schil de mango’s en snij het vruchtvlees in
dobbelstenen.Pel de bananen en snij ze in plakjes.
Pers de citroen.
Beboter de ovenschaaltjes.
Snij 100 g boter in blokjes.
-
2
Doe de mango's en bananen in een kom. Bestrooi met 1 el bruine suiker en 1 el gemalen kokos. Besprenkel met citroensap. Voeg de gekonfijte gember toe en meng goed. Verdeel het fruitmengsel over de beboterde ovenschaaltjes. Druk lichtjes aan.
-
3
Meng de bloem met 60 g kokos, 90 g bruine suiker en het gemberpoeder. Voeg de boterblokjes, de muesli en de chocolade toe. Kneed met de vingers tot een klonterige massa. Verdeel de crumble over het fruit en zet 30 minuten in de oven. Serveer warm.
Voorbereiding
Crumble