Triple toast met mozzarella
bereiding
-
1
Steek, met behulp van een serveerring, rondjes van ongeveer 6 cm Ø uit het toastbrood.
Snij de mozzarellabolletjes in plakjes.
Snij een vleestomaat in plakjes van 0,5 cm dik.
Snij de lente-uitjes in ringetjes.
-
2
Rooster de broodjes (light-versie) of bak ze aan beide kanten krokant met wat olie in een pan.
-
3
Leg op 4 borden telkens een toast, leg hierop een plakje mozzarella met een schijfje tomaat, en hierop weer een toastje met mozzarella. Rol een sneetje gekookte ham op met wat witte lente-uiringetjes en leg het rolletje bovenop de mozzarella. Leg hierop het laatste toastje. Werk af met een lepeltje mayonaise en een beetje waterkers, en strooi er nog wat lente-ui over.
-
4
Steek een satéprikker doorheen alle toast-laagjes.
Voorbereiding