Kaashapjes met rundvlees
bereiding
-
1
Wikkel de runderfilet in vershoudfolie en leg hem 30 minuten in de diepvries. Haal uit de folie en snij het vlees in dunne plakjes.
-
2
Snij de kaas in blokjes van 3 cm dik. Wikkel telkens een blokje kaas in een plakje rundvlees. Kruid lichtjes met peper en zout.
-
3
Smelt de boter in een pannetje. Strijk er de vellen filodeeg mee in en snij ze met een schaar in driehoeken van 10 cm.
-
4
Verwarm de ovengrill voor. Leg de kaaspakketjes en de filodriehoekjes naast elkaar op een met bakpapier bedekte bakplaat. Zet ongeveer 5 minuten in de oven, tot het deeg mooi goudgeel en de kaas gesmolten is.
-
5
Spoel ondertussen de rucola en schud droog. Bouw torentjes van pakketjes kaas, filodeeg en rucola. Werk af met een straaltje olijfolie. Serveer warm.