Gevulde kalfsrolletjes
bereiding
-
1
Leg de kalfslapjes tussen twee vellen vershoudfolie en sla ze plat. Borstel de paddenstoelen schoon en hak ze fijn. Pel en snipper de sjalotten en de knoflook. Hak de pijnboompitten, de pistchenoten en de oregano. Rasp de pecorino.
-
2
Fruit de sjalotten en knoflook glazig in 2 el olijfolie. Voeg de paddenstoelen toe en bak tot alle vloeistof verdampt is. Laat even afkoelen. Meng het ei, de kaas, de pijnboompitten, de pistachenoten en de oregano door de paddenstoelen. Kruid met peper en zout.
-
3
Verdeel de vulling over de kalfslapjes, vouw de zijkanten naar binnen en rol het vlees dicht. Bind de rolletjes op met keukentouw. Kruid met peper en zout. Laat de rolletjes in de rest van de olijfolie rondom bruin kleuren, blus met de bouillon en de marsala. Laat afgedekt 10 minuten sudderen. Roer de boter door de saus en breng verder op smaak. Verdeel de rolletjes met de saus over warme borden.
Voorbereiding