Recept

Frambozen-yoghurt-ijs op een stokje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pure verwennerij

bereiding
  1. 1

    Spoel de frambozen en haal de slechte eruit. Pureer de helft van de frambozen heel fijn met 1 eetlepel poedersuiker. Klop het ei met de rest van de poedersuiker op tot een dikke witte crème en roer de yoghurt erdoor.

  2. 2

    Neem 1/4 van het yoghurtmengsel en roer er 1/3 van de frambozenpuree door. Meng de rest van het yoghurtmengsel met de niet-gepureerde frambozen.

  3. 3

    Giet eerst een laagje yoghurt met frambozen in de ijsvormpjes. Zet ze 1 uur in de diepvries. Haal ze eruit en giet in elk vormpje een laagje frambozenpuree. Giet als laatste een laagje yoghurt-frambozenpuree in de vormpjes. Steek in elk vormpje een houten stokje en zet minstens 3 uur in de diepvries.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Frambozen-yoghurt-ijs op een stokje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!