Recept

Coquilles met luchtige aspergebechamel en lamsoren

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wat een heerlijk voorgerechtje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de asperges schoon en kook ze gaar. Voor nog meer smaak kunt u de schillen laten meekoken. Haal de asperges uit het kookvocht en zeef het kookvocht, hou 150 ml apart.

    Smelt de boter.

  2. 2

    Schroei de coquilles langs beide kanten dicht. Kruid met zout en peper. Meng he asperge-kookvocht met de room in een pannetje en roer er de gemalen kaas door. Giet alles in een sifon voorzien van 1 gasflesje en schud goed met de sifon*.

    *Opmerking: Als u geen sifon hebt, klopt u de room luchtig op. Roer vervolgens de kaas door het kookvocht van de asperges en spatel er de room door.

  3. 3

    Spuit drie toefjes bechamel op elk bord. Leg de gebakken coquilles naast de bechamel. Haal de lamsoren even door de gesmolten boter en zet ze tegen de coquilles. Leg nog enkele asperges op het bord.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Coquilles met luchtige aspergebechamel en lamsoren

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!