Recept

Veldsla met inktvis en venkel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Om van te watertanden

bereiding
  1. 1

    Verwijder de worteltjes die nog aan de veldsla vastzitten. Spoel de sla en dep of zwier hem droog.

  2. 2

    Snij de inktvis in ringen. Meng het citroensap met de citroenschil, de olijfolie, knoflook, peterselie, paprikapoeder en een snuifje zout. Schep er de inktvis door, dek af en laat 1 uur in de koelkast marineren.

  3. 3

    Snij de venkel in reepjes, de radijsjes in plakjes. Roer een dressing van de olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout. Meng de groenten met de dressing.

  4. 4

    Haal de inktvisringen uit de marinade en gril ze goudbruin.

  5. 5

    Verdeel de veldsla over de borden. Schep er de gemengde groenten op. Werk af met de gegrilde inktvis en een plukje venkelgroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Veldsla met inktvis en venkel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!