Recept

Pompoenpittenspread met rode biet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Probeer eens iets anders op je boterham

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Rooster de pompoenpitten in een pan zonder vetstof. Laat afkoelen. Snipper de bieslook fijn. Snij de rode biet in kleine blokjes.

  2. 2

    Hak de pompoenpitten fijn in de blender. Voeg er 2 eetlepels pompoenpitolie, 2 eetlepels mierikswortel(bokaal) en 150 g zachte boter aan toe. Breng op smaak met zout en mix kort tot een pasta.

  3. 3

    Bak 50 g spekblokjes krokant.

  4. 4

    Besmeer een sneetje boerenbrood met de pompoenpittenspread, en strooi er wat spekblokjes en rode-bietblokjes over. Werk af met de bieslooksnippers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pompoenpittenspread met rode biet

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!