Recept

Visfilet Saganaki

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk caloriearm visgerechtje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Snipper de ui en haal de zaadlijst uit het pepertje.

  2. 2

    Stoof de ui en peper in een pan met 1 theelepel olijfolie.

  3. 3

    Voeg de penne, tomaten en 3-4 eetlepels warm water toe en laat 10 minuten koken. Roer af en toe, en voeg eventueel nog 2 tot 3 eetlepels water toe.

  4. 4

    Snij de visfilet in stukken, kruid met het sap van 1/4e citroen en zout en verdeel over de noedels.

  5. 5

    Verbrokkel de kaas en de dille en verdeel over de vis.

  6. 6

    Zet het geheel in het midden van de oven, 4 tot 7 minuten, en serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Visfilet Saganaki

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!