Recept

Gevulde lamsschouder

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een echte topper

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C.

  2. 2

    Snij de tomaten en 2 venkelknollen in blokjes (bewaar het groen om te garneren). Fruit ze samen 5 minuten in olijfolie. Kruid met peper en zout, dek af en laat 30 minuten garen.

  3. 3

    Snij de resterende venkel in partjes.

  4. 4

    Vul de lamsschouder met de gare groenten. Rol op en bind vast met keukentouw.

  5. 5

    Leg het vlees in een ovenschaal, samen met de venkelpartjes. Besprenkel met olijfolie en schenk er 250 ml water bij. Zet in de oven en laat 1.45 uur garen. Bedruip af en toe met de jus.

    Lekker met puree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde lamsschouder

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!