Recept

Gevulde champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Snel en smakelijk hapje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Borstel de champignons droog schoon. Haal de steeltjes eruit en hak ze fijn. Pel en hak de sjalot en de knoflook. Snij het ontbijtspek in reepjes.

  2. 2

    Bak het spek even in een pan. Voeg er de gehakte champignonsteeltjes, de sjalot en de knoflook aan toe. Roerbak tot al het vrijkomende vocht verdampt is.

  3. 3

    Neem de pan van het vuur af en laat lichtjes afkoelen. Roer dan de geitenkaas en gehakte tuinkruiden door het champignonmengsel.

  4. 4

    Bestrijk de champignons rondom met olijfolie en vul ze met het mengsel. Bestrooi met versgeraspte parmezaan.

  5. 5

    Zet de champignons in een ovenschaal en laat ze 10 à 15 minuten garen in de oven, tot de bovenkant mooi goudbruin kleurt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde champignons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!