Recept

Pastinaaksoep met zeevruchten en hazelnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Slurpen is toegestaan: met dit winters soepje heb je gegarandeerd succes aan je feesttafel! Warm aanbevolen door Libelle Lekker en Lidl Delicieux.

bereiding
  1. 1

    Schil de pastinaken en snij ze in blokjes. Hak de sjalot en het preiwit fijn.

  2. 2

    Stoof de groenten in de boter tot de sjalot glazig is.

  3. 3

    Blus met water, voeg de groentebouillonblokjes of -pasta toe, dek de pan af en breng aan de kook. Kook de groenten 25 minuten.

  4. 4

    Mix de soep glad met een staafmixer. Duw door een fijne zeef en kruid de soep met peper en fleur de sel.

  5. 5

    Plet de hazelnoten met een vijzel en meng ze onder de soep.

  6. 6

    Werk de pastinaaksoep af met de zeevruchten, kleine stukjes lente-ui en enkele druppels hazelnootolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastinaaksoep met zeevruchten en hazelnoten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!