VIDEO: Chorizo bolognese met spaghetti en burrata
bereiding
-
1
Pel en snipper de knoflook en sjalot.
-
2
Snij de chorizo in kleine blokjes.
-
3
Bak de chorizo met de sjalot en knoflook in een pan met wat olijfolie.
-
4
Voeg de tomatenblokjes, rode pesto, melk en rode wijn toe. Breng op smaak met de gedroogde kruiden, peper en zout en cayennepeper. Laat 15 minuten onder deksel pruttelen.
-
5
Kook de pasta gaar in gezouten water, volgens de instructies op de verpakking.
-
6
Snij de rauwe ham tot snippers. Maal het zuurdesembrood fijn in een keukenrobot, voeg hamsnippers, salieblaadjes en pistachenoten toe, hak fijn.
-
7
Bak de crumble krokant in een apart pannetje.
-
8
Serveer de fetuccine met de chorizobolognese. Verdeel er de zachte burrata , de crumble en manchego over.