Recept

Zalmtartaar met dille

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de zalm in hele fijne blokjes. Pel de sjalot en hak fijn. Spoel de dille schoon, leg enkele stukjes opzij en hak de rest fijn.

  2. 2

    Meng de zalm met de sjalot, de dille, het limoensap en de -rasp en 2 el druivenpitolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Gebruik een dresseerring
en schep op elk bord 1⁄4 van
de tartaar. Druk stevig aan. Verwijder de ring voorzichtig. 

  4. 4

    Druppel er de rest van de druivenpitolie over en schik er de rodebietenblaadjes naast. Kruid met zout. Werk af met de extra blaadjes dille en even- tueel enkele groentechips.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zalmtartaar met dille

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!