Recept

Vislasagne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Schil de wortelen, snij ze in stukjes. Spoel de selder, snij ‘m in boogjes. Maak de venkel schoon, snij ‘m in stukjes. Spoel de kerstomaten. Snij de vis in stukken.

  2. 2

    Stoof de ui, wortel, selder en venkel glazig in boter. Doe er het kruidentuiltje en de wijn bij en laat 15 minuten sudderen.

  3. 3

    Maak ondertussen de saus: smelt de boter, roer er de bloem door en laat goed heet worden. Giet er de melk bij en laat al roerend indikken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. 4

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maal het broodkruim fijn. Meng het met de peterselie en citroenschil.

  5. 5

    Doe een laagje saus in een ovenschaal en bedek met lasagne vellen. Verdeel er wat groentemix, vis en kerstomaatje over, schep er saus bij en bestrooi met parmezaan. Herhaal en eindig met lasagnevellen, saus en het broodkruim.

  6. 6

    Dek de lasagne af met aluminium folie en zet 20 à 25 minuten in de oven. Verwijder de folie en laat nog 10 à 15 minuten kleuren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vislasagne

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!