Recept

Boterhamworst met radijsjes-komkommersalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Afgewerkt met yoghurt en dille

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de radijsjes en de komkommer. Snij ze in fijne plakjes. Snij de boterhamworst in reepjes.

  2. 2

    Meng de groenten met de worst, de olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Klop de yoghurt op met een mespunt suiker en een paar druppels limoensap.

  4. 4

    Verdeel de salade over de kommetjes. Lepel er wat van de yoghurt bij en garneer met een plukje dille. Serveer lichtjes gekoeld, maar niet ijskoud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Boterhamworst met radijsjes-komkommersalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!