Recept

Kip met mosterd en rozemarijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Meng het citroensap met de olijfolie, knoflook, rozemarijn en mosterd. Leg er de kipfilets in en wrijf ze goed in. Laat 1 uur marineren.

  2. 2

    Maak de groenten schoon en snij ze in stukken. Stoom ze beetgaar.

  3. 3

    Haal de kip uit de marinade en laat uitlekken. Bewaar de marinade. Bak de filets in boter of olie aan alle kanten mooi goudbruin.

  4. 4

    Meng de marinade met de wijn en breng aan de kook in een steelpannetje. Laat even inkoken en voeg er de room aan toe. Roer het maïszetmeel los met 1 koffielepel koud water en bind er, van het vuur af, de saus mee. Laat weer even opkoken.

  5. 5

    Serveer de kip met de gestoomde groenten en de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kip met mosterd en rozemarijn

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!