Recept

Pot-au-feu

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in blokjes. Pel de ui en snipper ’m fijn. Schraap de wortel, schil de pastinaak en de raapjes. Snij de groenten in mooie stukken.

  2. 2

    Kruid het vlees met peper en zout en braad het goudbruin in boter of olie. Haal het vlees uit de pan.

  3. 3

    Fruit in dezelfde pan de ui glazig. Doe er de andere groenten bij. Roerbak 2 minuten.

  4. 4

    Doe het vlees er weer bij. Blus met de wijn en de bouillon. Kruid met laurier, peper en zout. Dek af.

  5. 5

    Laat 30 minuten stoven, of tot het vlees goed gaar is.

  6. 6

    Vermeng de balsamicoazijn met de olijfolie. Doe bij het vlees en roer goed.

  7. 7

    Werk af met gehakte peterselie. Serveer warm, lauw of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pot-au-feu

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!