Recept

Aziatisch vissersstoofpotje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng in een vijzel de gember, het chilipepertje, de knoflook en het paprikapoeder, of mix ze in de keukenrobot. Voeg er 2 eetlepels olie aan toe en meng tot een pittige pasta.

  2. 2

    Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  3. 3

    Verhit de sesamolie in een pan, doe er de kruidige pasta en het citroengras bij en roerbak kort. Giet de kokosmelk, de kippenbouillon en het limoensap erbij en laat 5 minuten pruttelen.

  4. 4

    Doe er de zeeduivelblokjes bij en laat 4 minuten garen. Doe er dan de langoustines en de mosselen bij en laat verder garen tot de schelpen opengaan en de langoustinestaarten mooi rood kleuren.

  5. 5

    Serveer goed warm met de basmatirijst en flink wat verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aziatisch vissersstoofpotje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!