Kiprolletjes met camembert en spinazie
bereiding
-
1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
-
2
Blancheer de spinazie 1 minuut en laat schrikken onder koud water. Laat goed uitlekken. Sla de kippenlapjes plat. Verdeel er de spinazie en de plakjes kaas over. Kruid met peper en zout, rol strak op en zet vast met een prikkertje.
-
3
Bak de rolletjes in een pan met boter of olie rondom goudbruin. Zet het vuur lager en laat de kip zachtjes verder garen. Kruid met peper en zout.
-
4
Halveer de kerstomaatjes. Pel de knoflook, hak ‘m fijn. Snij het basilicum in reepjes. Verhit 2 el olijfolie in een pan en stoof er de knoflook en de citroenschil 1 minuutje in. Haal de pan van het vuur. Roer de pasta, kerstomaten en basilicum door de knoflookcitroenolie, kruid met peper en zout.
-
5
Leg op elk bord 2 kiprolletjes en geef er de lauwe pastasalade bij.