Recept

Kip met een krokant korstje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid de kippenlapjes met peper en zout. Neem 3 diepe borden en vul één bord met amandelpoeder, één met losgeklopt ei en één met de zaden en pitten. Haal de kippenlapjes door het amandelpoeder, dan door het ei en tot slot door de zadenmix. Leg de kip op een bakplaat met bakpapier, de tomaatjes errond en zet 15 minuten in de oven.

  2. 2

    Maak de broccoli schoon, verdeel in roosjes. Schil de komkommer, halveer ’m, verwijder de zaadjes en snij in plakjes. Mix de broccoli in een keukenrobot fijn.

  3. 3

    Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng in een kom de bulgur, broccoli en komkommer.

  4. 4

    Klop in een kommetje het citroensap en de koolzaadolie tot een vinaigrette. Kruid met peper en zout. Maak de bulgursalade aan met de vinaigrette.

  5. 5

    Serveer de kippenlapjes met de bulgursalade en de geroosterde tomaten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kip met een krokant korstje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!