Recept

Scampisalade met spinazie en avocado

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Vermeng voor de vinaigrette het limoensap met de olijfolie en de honing. Roer glad. Voeg er de uitgelekte kappertjes aan toe. Breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Lepel de vinaigrette over de scampi’s. Zet koel weg.

  3. 3

    Spoel en droog de tomaten en snij ze in partjes. Spoel de spinazie en schud droog. Schil en ontpit de avocado. Snij het vruchtvlees in partjes en besprenkel ze meteen met citroensap.

  4. 4

    Verdeel de groenten en de scampi’s over de borden. Lepel er nog wat vinaigrette bij. Serveer gekoeld, maar niet ijskoud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Scampisalade met spinazie en avocado

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!