Recept

Pasta met ham en lente-ui

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verwelkom de lente

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar. Snij de ham in blokjes van 1 cm. Spoel de lente-uitjes en snij ze in ringen.

  2. 2

    Schep de tomaatjes uit de olie (bewaar de olie) en doe ze in de blender. Doe er de knoflook en pijnboompitten bij, en zoveel olijfolie als nodig voor een romige pesto. Mix alles fijn. Meng er de geraspte parmezaan door en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verhit 1 el van de tomatenolie en laat er de hamblokjes lichtjes in kleuren.

  4. 4

    Giet de pasta af en laat uitlekken. Meng hem met 3 of 4 el van de tomatenpesto. Schep er de room en de oregano door. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de pasta over de borden en werk af met lente-ui en parmezaanschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta met ham en lente-ui

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!