Recept

Tagliatelle met boschampignons en spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Moet jouw feestdiner extra snel klaar zijn? Deze pasta is toch iets bijzonders.

bereiding
  1. 1

    Borstel de paddenstoelen schoon. Snij ze eventueel in iets kleinere stukken. Pel en snipper de knoflook. Verwijder de pitjes uit het rode pepertje en snij het in ringetjes. Rasp de citroenschil en pers de vrucht uit.

  2. 2

    Bak de champignons op hoog vuur in olijfolie. Voeg de knoflook en chilipeper toe, kruid met peper en zout. Bak 4 minuten verder en schud regelmatig op. Haal van het vuur en voeg het citroensap toe. Breng op smaak met geraspte citroenschil, peper en zout.

  3. 3

    Kook de tagliatelle gaar in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Verhit een pan met wat olijfolie en bak er de spinazie even in op. Giet de pasta af, laat goed uitlekken en meng met de champignons en de spinazie. Serveer met truffelsnippers en parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met boschampignons en spinazie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!