Recept

Tagliatelle met scampi en kerstomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verkruimel de pepers. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een hapjespan en fruit de pepers 1 minuut met de knoflook.

  2. 2

    Voeg de garnalen toe en bak ze 1 minuut mee. Blus af met de wijn en roer de tapenade en cherrytomaatjes erdoor. Laat enkele minuten zachtjes stoven.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in water met grof zeezout. Giet af en meng met de garnalensaus en eventueel een lepel kookvocht. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. 

  4. 4

    Garneer met de rucola en besprenkel met wat olijfolie extra vierge.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tagliatelle met scampi en kerstomaatjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!