Gebakken truffelgnocchi met lamsnootje, boschampignons en salie
bereiding
-
1
Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Maak de cantharellen en de boschampignons schoon. Verhit boter in een pan en fruit er de sjalot en knoflook in. Voeg alle champignons toe en roerbak ze goudbruin en krokant.
-
2
Verhit olijfolie in een pan en roerbak de gnocchi krokant volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng ze op smaak met enkele druppeltjes truffelolie, de salie, peper en zout. Meng er de krokant gebakken champignons onder.
-
3
Verhit boter in een pan en bak de lamsnootjes aan beide kanten krokant. Het vlees moet binnenin nog rosé zijn. Neem het vlees uit de pan en laat het rusten onder aluminiumfolie.
-
4
Blus de aanbaksels met de fond en laat die inkoken. Breng op smaak met de honing en de balsmicoazijn en laat verder inkoken tot een stroperige saus.
-
5
Snij de lamsnootjes in plakjes en serveer ze met de gnocchi en de krokante champignons.