Wittebonensalade met gebakken zalm, spinazie en portobello's
bereiding
-
1
Week de bonen een nacht in water.
-
2
Kook ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en afkoelen.
-
3
Snij de portobello’s in plakken. Pel en snipper de knoflook. Bak de champignons en knof look kort even aan, haal van het vuur. Spoel de spinazie en laat uitlekken. Pel de rode ui, snij ‘m in ringen. Schil en rasp de wortelen.
-
4
Meng de gekookte bonen met de champignons, rode ui, spinazie en geraspte wortel.
-
5
Bak de zalm heel kort aan beide kanten. De vis moet vanbinnen nog rosé zijn.
-
6
Maak een vinaigrette van de sesamolie, soja saus, maïsolie en rijst azijn. Breng op smaak met peper. Maak de sala de aan met de vinaigret te. Leg er de gebakken zalm op en werk af met zwarte sesamzaadjes.