Recept

Salade van gegrilde aardappelen en groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen 10 à 15 minuten en snij ze in partjes. Wikkel de pancetta rond elk
    aardappelpartje. Prik ze op een spiesje en rooster ze in 20 minuten knapperig en gaar.

  2. 2

    Bestrijk de asperges met olie. Rooster ze 2 minuten aan elke kant.

  3. 3

    Pel de knoflook en mix met de andere ingrediënten voor de dressing.

  4. 4

    Doe de aardappelen in een grote schaal en meng met de zongedroogde tomaten en asperges. Rasp er wat parmezaan over. Werk af met vers basilicum en serveer met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van gegrilde aardappelen en groene asperges

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!