Recept

Kaasrolletjes met zalm en dille

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Maak het deeg. Splits de eieren. Klop de eiwitten tot sneeuw met wat zout. Meng de eidooiers met de suiker, peper en zout. Doe er de melk bij en roer tot een luchtig mengsel.

  2. 2

    Roer er geleidelijk de bloem door, en voeg voorzichtig het opgeklopte eiwit toe. Rol het deeg dun uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 10 min. in de oven. Het deeg moet wit en soepel blijven.

  3. 3

    Ontvorm op een keukenhanddoek, verwijder het bakpapier en laat afkoelen.

  4. 4

    Meng de kaas met het citroensap, de dille en kruid met peper en zout. Bestrijk er het deeg mee, tot op 1 cm van de randen en beleg met de zalm. Rol voorzichtig op, druk stevig aan. Wikkel strak in plasticfolie. Laat 3 uur rusten in de koelkast.

  5. 5

    Verwijder de folie, snij in fijne plakken en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kaasrolletjes met zalm en dille

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!