Recept

Farfalle met zalmforel en dille

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

  2. 2

    Spoel en snipper de dille. Hou wat apart voor de afwerking en meng de rest onder de zure room. Kruid met flink wat zwarte peper van de molen en een klein snuifje zout.

  3. 3

    Pel en snipper de sjalotten. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en fruit de sjalotten op een zacht vuurtje. Blus met de witte wijn en laat 2 minuten zacht koken.

  4. 4

    Trek de vis in stukken en doe in de pan. Voeg de pasta toe en schep goed om.

  5. 5

    Spoel de bieslook en snipper fijn. Spoel de citroen, rasp de schil en pers ‘m. Haal de pan van het vuur en breng de pasta op smaak met de citroen, bieslook en flink wat zwarte peper van de molen. Werk af met de rest van de dille en serveer met de zure room.
    Tip! Lekker met een groene salade met venkel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Farfalle met zalmforel en dille

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!