Recept

Aardappelkomkommersalade met visspiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen gaar in de schil. Laat ze lauw worden en pel ze. Snij de aardappelen in plakken.

  2. 2

    Spoel de komkommer, snij ‘m in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snij ‘m in dunne plakjes. Spoel de cress en de waterkers. Pel en snipper de ui.

  3. 3

    Doe de ui met de bouillon en de azijn in een pannetje en verwarm. Kruid met peper en zout. Giet dit mengsel over de lauwe aardappeltjes, schep voorzichtig om en laat afkoelen.

  4. 4

    Meng de mayonaise met de yoghurt, peper en zout en meng dit door de aardappeltjes. Meng er ook voorzichtig de cress en waterkers door. Bewaar gekoeld tot je gaat serveren.

  5. 5

    Snij de vis in blokjes en prik ze op houten spiesjes. Meng de olijfolie met het citroensap en kruid met peper en zout. Bestrijk hiermee de vis en bak de spiesjes gaar in 6 à 8 minuten. Serveer met de salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelkomkommersalade met visspiesjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!