Buche met kerstboompjes van marsepein
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
2
Klop de eieren met de suiker tot een dikke witte massa (ongeveer 10 minuten). Zeef de bloem, spatel ze door het beslag. Schep het beslag onmiddellijk op een bakplaat bekleed met bakpapier, strijk glad en bak ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven.
-
3
Haal de biscuit uit de oven, verwijder het bakpapier. Bestrijk de biscuit met 1/3 van de chocolademousse en rol 'm op.
-
4
Werk de buitenkant van de biscuit af met de rest van de chocolademousse en trek er met een vork lijntjes in. Snij de uiteinden van je kerststronk bij.
-
5
Snij de marsepein in driehoekjes en kneed ze tot kegeltjes. Prik ze op een Mikadostokje en rol ze door de twee verschillend gekleurde suikers (deze kun je kopen in winkels voor bakbenodigdheden, zoals Aveve bijvoorbeeld).
-
6
Prik de kerstboompjes in de buche, leg er nog een plastic sneeuwmannetje tussen en strooi er poedersuiker overheen.