Recept

Filodeegrolletjes met lamsgehakt

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C.

  2. 2

    Fruit de sjalotten in hete olie. Voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met het komijnpoeder, paprikapoeder, peper en zout.

  3. 3

    Meng de feta met de munt, koriander en gehakte pistachenoten. Kruid met peper. Schep er de veenbessen onder.

  4. 4

    Besmeer 8 plakjes filodeeg van 15 x 10 cm met boter. Beleg 1 kant van de plakjes met het gehakt. Schep er wat van het fetamengsel op. Rol het deeg om de vulling, vouw de zijkanten naar binnen en rol tot een rolletje van 10 cm lang.

  5. 5

    Leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrijk ze met boter. Zet 15 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Filodeegrolletjes met lamsgehakt

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!