Pannenkoekkrullen voor artistiekelingen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Maak het beslag volgens deze werkwijze.

  2. 2

    Doe het beslag in een knijpfles (bijvoorbeeld een lege, uitgespoelde knijpfles van mayonaise of honing).

  3. 3

    Laat een pan met antiaanbaklaag warm worden op het vuur. Doe een beetje boter of olie in de pan.

  4. 4

    Gebruik je knijpfles om een krullerig hartje te 'tekenen' met het beslag. Laat op een zacht vuurtje bakken en keer om. Laat nog een minuutje verder bakken.

  5. 5

    Garneer de pannenkoeken met verse frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ingrediënten voor

32 stuks
  • eieren2
  • melk500 ml
  • bloem200 g
  • vanillesuiker1 zakje
  • zout1 mespuntje
  • boter40 g

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!