Rundsburger met gekarameliseerde uiringen
bereiding
-
1
Pel de uien en snij ze in ringen. Fruit ze aan in de olijfolie, kruid met de gedroogde tijm en zet 30 minuten op een zacht vuur. Voeg dan de honing en de Maille-mosterd toe en laat het vocht verdampen. Breng op smaak met peper en zout.
-
2
Maak de burgers terwijl de uien stoven. Meng het gehakt met het ei, de truffelolie, de parmezaan en het broodkruim. Kruid met peper en zout. Verdeel het gehakt in 4 gelijke delen en maak er burgers van. Laat rusten in de koelkast.
-
3
Gril de burgers in 10 minuten goudbruin op de BBQ. Leg de broodjes even kort op de BBQ. Verdeel eerst wat rucola over de onderste helft van de pistolets, leg er een burger op en werk af met gekaramelliseerde ui en truffelschilfers. Zet het bovenste deel van de pistolets op de burgers. Serveer meteen.