Zuurdesemtoast met geitenkaas en vinaigrette van Luikse siroop
bereiding
-
1
Verwarm de grillpan voor.
-
2
Maak de sla schoon, halveer de kropjes. Spoel de lente-uien en de radijzen, snij de radijsjes in plakjes.
-
3
Doe de Luikse stroop in een maatbeker met de ciderazijn, de mosterd en 6 el olijfolie. Mix tot een vinaigrette. Kruid met peper en zout.
-
4
Bestrijk de sla op het snijvlak met olie, kruid met peper en zout. Bak 4 à 5 minuten in de grillpan, hou warm. Bak er vervolgens de lente-uien 3 à 4 minuten in, en ten slotte ook het brood.
-
5
Leg op elk bord een snede brood, verkruimel er de geitenkaas over. Leg er de gegrilde sla en de lente-uitjes op, bestrooi met plakjes radijs en besprenkel met wat van de dressing. Serveer meteen.