Recept

Surf 'n turf-spiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vis én vlees op één spiesje.

bereiding
  1. 1

    Meng de ingrediënten voor de marinade. Bestrijk de kip, de vis en zeevruchten met de marinade en laat 10 minuten rusten. Prik op spiesjes, steek er bij de kip een stukje lente-ui tussen. 

  2. 2

    Bestrijk de spiesjes met olijfolie. Gril 2 à 3 minuten per kant, voor de kip 4 à 5 minuten of tot ze volledig gaar is. Bestrijk en serveer met extra marinade.

  3. 3

    Spoel de komkommers en snij ze in blokjes. Meng met de rest van de ingredïenten voor het slaatje.
    Tip: Lekker met gegrilde wraps en partjes limoen.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Surf 'n turf-spiesjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!