Fluffy omelet uit de oven (Dutch baby)
bereiding
-
1
Doe de eieren, melk, bloem en het zout in een blender en mix glad.
-
2
Verwarm een gietijzeren pan voor in de oven op 200°C. Smelt een klontje boter in de pan. Giet het beslag in de hete pan. Zet 15 minuten in de oven tot de omelet gaar is.
-
3
Roer de vanillesuiker door de mascarpone. Serveer de Dutch baby met de mascarpone, de rode besjes, de gehalveerde physalis en werk af met de pijnboompitten en wat poedersuiker.
Ingrediënten voor
1 stuk- eieren2
- rode bessen handje
- physalisvruchten (enkele bolletjes)
- citroenmelisse (enkele takjes)
- citroensap (van een halve citroen)
- geroosterde pijnboompitten handje
- mascarpone3 el
- melk150 ml
- bloem80 g
- suiker1 el
- vanillesuiker1 kl
- poedersuiker
- boter
- zout snuifje