Recept

Pasta met scampi en tomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100° C.

  2. 2

    Neem een ovenschaaltje en doe er wat olijfolie in. Pel de teentjes knoflook, halveer ze en verdeel ze samen met de gespoelde en gehalveerde tomaatjes over de bakplaat. Laat de tomaatjes 1 uur fruiten in de oven.

  3. 3

    Kook de linguine beetgaar in kokend gezouten water .

  4. 4

    Zet een pan met wat olijfolie op het vuur en bak er de scampi's in krokant. Breng op smaak met peper en zout. 

  5. 5

    Hussel de tomaatjes en de gebakken scampi voorzichtig door de pasta en werk verder af met de fijngesnipperde platte peterselie. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!