Recept

Biscuit met glazuur en ganache

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wat een plaatje! Deze biscuit is simpel, elegant en een echte blikvanger op tafel.

bereiding
  1. 1

    Maak de biscuit volgens dit recept. 

  2. 2

    Roer de mascarpone los met houten lepel, meng de yoghurt en de siroop eronder. Doe in een spuitzak.
     

  3. 3

    Spuit het glazuur op de taart en wrijf open met een spatel. Laat 15 minuten opstijven in de diepvries. 

  4. 4

    Smelt de chocolade met de room en laat even afkoelen. Laat zeker niet terug opstijven. Giet over de taart. 

  5. 5

    Doordat de chocolade onmiddellijk stolt, loopt hij niet helemaal over de taart. Net zo krijg je dat mooie effect! 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Biscuit met glazuur en ganache

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!