Steak sandwich met ui
bereiding
-
1
Dep de rumpsteaks droog met keukenpapier en bestrooi ze met zout. Spoel de waterkers, schud droog en verwijder de grote stengels. Pel de uien en snij ze in dunne ringen.
-
2
Verhit 2 el olie in een pan en laat de uienringen langzaam goudbruin braden, keer ze af en toe om.
-
3
Meng de mayonaise met de yoghurt en de room en kruid met zout, peper en cayennepeper. Spoel de kruiden, hak ze fijn, meng ze onder de crème. Kruid de crème met peper en zout.
-
4
Verhit de resterende olie in een andere pan en bak de steaks in ongeveer 2 minuten per kan mooi bruin. Neem ze uit de pan, kruid met peper.
-
5
Snij het stokbrood in 4 gelijke stukken. Smeer de yoghurtcrème op de onderste helften en leg daar waterkers op. Leg er dan de steaks op en verdeel de uien eroverheen. Druppel er eventueel nog wat yoghurtcrème over en sluit het stokbrood zoals een sandwich.