Broodje geroosterde steak met kaas
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de ui in olijfolie, doe er de champignons en paprika bij en roerbak alles beetgaar. Voeg er de worcestershiresaus en rodewijnazijn aan toe en kruid met peper en zout.
-
2
Verhit een grillpan. Bestrijk het vlees royaal met olijfolie. Kruid het aan beide kanten met grove peper en grof zeezout. Gril het kort aan beide kanten en laat even rusten onder aluminiumfolie.
-
3
Snij de broodjes open en besmeer ze met boter. Snij het vlees in repen en beleg er de broodjes mee. Verdeel er de gebakken groenten over en beleg met een half sneetje kaas. Gratineer 5 à 10 minuten in de oven.
-
4
Spoel de sla, snij de appel in fijne plakjes en snij het witloof grof. Meng de sla met de appel en het witloof. Klop een vinaigrette van 2 el olijfolie, de wittewijnazijn, vloeibare honing, peper en zout. Besprenkel er de salade mee. Serveer de sla bij de broodjes.