Groentespaghetti met savooikool
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof en laat uitlekken op keukenpapier. Schil de pompoen en snij met een mandoline in dunne plakjes. Leg de plakjes op elkaar en snij in flinterdunne spaghettisliertjes.
-
2
Schraap de wortelen en maak met behulp van een spiralizer lange spaghettisliertjes. Meng de groentesliertjes. Schep de slierten in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie, peper en zout en zet 10 minuten in de oven.
-
3
Pel en plet de look, snipper het pepertje. Maak de savooikool schoon en snipper in reepjes. Verwarm olijfolie in een wokpan en roerbak de look, chilisnippers en kool. Kruid met peper en zout. Blus met de bouillon en laat even opkoken tot het vocht verdampt is.
-
4
Meng de groentespaghetti met de gestoofde kool. Verdeel over borden en werk af met pijnboompitten en geraspte parmezaan.