Zalmpapillot met taboulé
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 190°C. Pel de ui, snij 'm net als de prei en tomaten in heel fijne brunoise (kleine blokjes). Smelt de boter in een pan, samen met 2 el olijfolie. Stoof de ui en de prei 8 minuten aan. Neem van het vuur en schep er de tomatenblokjes onder. Kruid met peper en zout.
-
2
Neem 4 vellen aluminiumfolie of bakpapier en leg er telkens een zalmfilet op. Verdeel er de groentemix over, werk af met een plakje citroen en besprenkel met olijfolie. Schuif 20 minuten in de voorverwarmde oven.
-
3
Laat de couscous wellen in de warme bouillon. Maak de korrels los met een vork en breng op smaak met citroensap en gesnipperde peterselie.
-
4
Pel de ui en snipper 'm heel fijn. Spoel de courgette en snij in blokjes. Fruit de ui en courgette enkele minuten in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
5
Serveer de vispapillotjes met de couscous en de geroerbakte courgetteblokjes.