Asperges in een krokant jasje
Voor de asperges
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
2
Voor de asperges in spek: neem 4 asperges en wikkel ze één voor één in een spekjasje.
-
3
Voor de asperges in bladerdeeg: neem 4 asperges en wikkel ze één voor één in een bladerdeegjasje.
-
4
Voor de asperges met panko: zet 3 kommetjes klaar, doe in het eerste de bloem, in het tweede het losgeklopt eitje en in het derde de panko gemengd met de Parmezaanse kaas en de fijngehakte peterselie. Neem 4 asperges en haal ze één voor één door de bloem, het losgeklopte ei en het pankomengsel.
-
5
Vet een bakplaat in met wat olijfolie en leg er alle asperges op. Bak ze zo’n 25 min. in de oven.
Voor de eitjes
-
1
Kook intussen de eitjes 4 min. tot ze zachtgekookt zijn. Serveer ze met de asperges in hun jasjes en wat peper en zout.