Recept

Slow cooked visgratin

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke visgratin met wintergroenten.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Pel de ui en snij grof. Maak de prei schoon en snij in ringen. Smelt de boter en bak de uien met de prei en de bloem 5 minuten. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Kruid de stukken vis met peper en zout. Schil de aardappelen en pastinaak en snij ze in plakjes. Leg de helft van de aardappelen en de helft van de pastinaak in een ingevette ovenschaal. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel er de vis en het ui-preimengsel over. Giet er de helft van de room over en bestrooi met de helft van de jonge kaas. Herhaal en eindig met een laag pastinaak, aardappelen en jonge kaas. Bestrooi met nootmuskaat, dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 90 minuten in de oven.

  4. 4

    Verwijder de folie, strooi er de parmezaan over en zet nog 15 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Slow cooked visgratin

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!