Recept

Prinsessenboontjes, tomaat en zoete aardappel met gemarineerde kalfsbrochettes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een gezonde maaltijd boordevol heerlijke smaken. 

bereiding
  1. 1

    Marineer het vlees een kwartiertje of langer.

  2. 2

    Verwijder de topjes van de boontjes en kook in water met zout, zo’n 8 minuten. Spoel ze meteen onder koud water, zodat ze hun groene kleur behouden.

  3. 3

    Stoom de stukjes zoete aardappel beetgaar.

  4. 4

    Prik het vlees op spiesjes met de stukjes paprika en gril in de pan.

  5. 5

    Doe de boontjes met de zoete aardappel, de tomaatjes en de knoflook in een wokpan met wat olijfolie. Kruid met een snufje kurkuma en zwarte peper en bak nog een 5-tal minuten. Roer geregeld om. Werk af met de bladpeterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!