Recept

Pulled Pork

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mm, niets lekkerder dan een stukje traag gegaard vlees!

bereiding
  1. 1

    Maak de rub. Meng alle ingrediënten goed door elkaar.

  2. 2

    Pel de sjalot en snij heel grof. Maak de lente-uien schoon en snij ze in stukken van 4 cm. Doe de sjalot en lente-ui in de slowcooker en overgiet met de Kwaremont.

  3. 3

    Wrijf het vlees in met de rub en masseer de kruiden er goed in. Leg het vlees op de sjalot en lente-ui en overgiet met de Whiskey Maple-saus.

  4. 4

    Laat 9 uur zacht stoven in de slowcooker, op de laagste stand. Haal het vlees eruit. Nu kun je het met een vork volledig uit mekaar trekken in draadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pulled Pork

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!