Recept

Broccoli-hasselback met rucolapesto, halloumi en salie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een gerecht bomvol vitaminen. Perect om te serveren bij een (slank) buffet. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Mix alle ingrediënten voor de pesto en zet apart.

  2. 2

    Breng de bouillon aan de kook, voeg de broccolistronken toe en kook ze in 4 minuten beetgaar. Giet af en laat afkoelen.

  3. 3

    Leg de stronkjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak in elke stronk 3 inkepingen en laat telkens 3 cm tussen elke inkeping. Vul elke inkeping met een plakje halloumi en een blaadje salie. Kruid met peper en zout en gaar 10 minuten in de oven.

  4. 4

    Bedruppel de stronkjes broccoli voor het serveren met de pesto. Serveer warm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Broccoli-hasselback met rucolapesto, halloumi en salie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!