Saltimbocca met mozzarella en ratatouille
bereiding
-
1
Maak de ratatouille. Maak alle groenten schoon en snij in blokjes. Verhit de olijfolie in een diepe pan en fruit eerst de ui met de paprika. Voeg dan de aubergine en courgette toe. Kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout. Dek af met een deksel en laat 1.30 uur garen op een zacht vuurtje.
-
2
Maak de saltimbocca. Snij elk kalfslapje in vier repen. Kruid met peper en zout. Wikkel elk reepje rond een kerstomaatje en een blaadje salie.
-
3
Laat de bolletjes mozzarella uitlekken en meng ze dan met wat olijfolie en Provençaalse kruiden.
-
4
Rijg afwisselend mozzarella en vlees aan spiesjes. Bedruppel met olie. Gaar de spiesjes in een aluminium bakje 10 minuten op het rooster van de barbecue. Draai af en toe om.
-
5
Serveer de spiesjes met de ratatouille.